Hair Elixir – 1 контейнер, 250 ml

49,00 (ДДС включени)

 • Лечение за побеляла коса
 • Възстановява оригиналния цвят на бяла и сива коса
 • Помладява слабата и тънката коса
 • Спира косопада
 • Премахва пърхота

Налично

Допълнителна информация
Тегло 0.3 kg
Размери 5 × 5 × 17 cm

HAIR ELIXIR Е ЗА ВСИЧКИ!

 

Какво представлява Eликсир?

Еликсир за коса е СЕРУМ ЗА КОСА (НЕ ШАМПОАН!) създаден, за да ви помогне да се отървете от бяла или побеляла коса.
Еликсирът за коса не съдържа пигменти или оцветители за боя. В комбинация с Кератин и Меланин намиращи на скалпа, той стимулира естествените реакции на възпроизвеждане на цвета на косата, което прави възможно косата ви да си възвърне естествения цвят.

Еликсирът за коса действа независимо от естествения цвят, който имате. Ако естествената коса е руса, тогава тя ще стане руса. Ако е брюнетка, тогава ще стане брюнетка. Ако е червеникаво, то ще стане червеникаво … и т.н.
Следователно, Еликсирът за коса има ефект за всички типове и цветове коса.

Ползи и ефекти от Еликсира за коса

Повечето от нашите клиенти използват Еликсир за коса, за да си възвърнат естествения цвят на косата, но някои от клиентите го използват за други включени предимства и ползи на продукта. Тези предимства са:

 • Възстановява естествения цвят на косата.
 • Помага на косата да расте в естествения си цвят.
 • Спира косопада.
 • Помага на косата да се регенерира и расте по-бързо.
 • Уплътнява косата, придавайки по-голям обем.
 • Бори се с пърхота и помага в борбата с дерматита.
 • Регулира секрецията на себум и овлажнява сухия скалп.
 • Възстановява блясъка на косата, което спомага за засилване на цвета.

Кой може да използва Еликсир за коса?

Еликсир за коса може да се използва от всеки на възраст над 18 години.
Може да се използва както от жени, така и от мъже.
Може да се използва дори от бременни жени или по време на кърмене.
Еликсирът за коса не повлиява инжекционно или орално лечение, така че може да се използва едновременно с лечението.

Защо да използвате Еликсир за коса?

Препоръчваме ви да използвате Еликсир за коса, защото той носи тотална промяна във вашия живот. Ефектите от това лечение са толкова видими, че то напълно ще промени външния вид към по-добро.
Кой не иска да изглежда по-добре? Колкото по-добре изглеждате, толкова по-уверени ще се чувствате, което привлича успеха като магнит.
Достатъчно е да направите снимки преди да използвате Еликсир за коса и един месец след първото нанасяне и ще забележите подобрение в личността си.

Защо обаче да използвате Еликсир за коса, а не други продукти?
Имаме някои отговори и някои обяснения за вас.
На първо място, Еликсир за коса е единственият продукт, който носи толкова много ползи на косата и скалпа.
Като алтернатива би било необходимо да използвате 5-6 различни продукта, което би ви накарало да губите повече време и да ви струва много повече пари.

Освен това, използването на няколко продукта едновременно може да отмени ефектите на някои продукти или дори да доведе до неприятни странични ефекти.
Но какво, ако не се интересувате от другите предимства? ако се интересувате само от това да се отървете от белите коси?
В този случай ще има две алтернативи, една по-неприятна от другата:

1) Първата алтернатива би била използването на продукти, подобни на Еликсира за коса, по-евтини, които не дават резултати или които съдържат олово, като по този начин застрашават здравето на тялото.
Друг продукт като Еликсир за коса не съществува, тъй като производството на този продукт от някой друг е забранено и не може да получи разрешение за производство.

2) Втората алтернатива е още по-неприятна, а именно боядисване на коса.
Боядисването коса при мъже изглежда много зле и най-често ще ви кара да се чувствате неудобно, поне първите две седмици след боядисването.
За дамите е нормално да боядисват косата си и тя може да има приятен външен вид, но поради оксиданта косата изгаря от една боя в друга и става суха, чупи се и е много неприятна естетически и на допир.

Както дамите, така и господата, дори ако боядисват косата си, след максимум две седмици косата започва да расте и отново се виждат белите нишки, а тогава можете да избирате между боядисването на косата още веднъж или оставянето на боядисана коса, смесена с бели нишки. И двата варианта са доста неприятни.
През една година ще похарчите повече пари за боядисване, отколкото за Еликсир за коса, ще развалите много дрехи с петни от боя, ще загубите много време с боядисването и ще преминете през много стресиращи и разочароващи моменти.
Еликсирът за коса не включва неудобства! Той носи само ползи и нанасянето трае максимум 5 минути.

 

Как се използва Еликсира за коса?

 • Еликсирът за коса се използва на два етапа.
 • Първият етап представлява периода на лечение.
 • Вторият етап е периодът на поддръжка.

Как се употребява?

Като серум за коса, Еликсир за коса е много лесен и удобен за нанасяне.
НЕ трябва да се къпете, след като използвате Hair Elixir поне 4 часа.
Можете да се изкъпете преди да използвате Еликсир за коса.
Разклатете добре флакона за 30-60 секунди преди употреба, за да сте сигурни, че веществата вътре са хомогенни.

Натиснете капака и незабавно изсипете продукта върху корена на косата, достатъчно, за да можете да го разнесете по целия скалп.
Масажирайте скалпа в продължение на 1-3 минути, за да разнесете продукта по целия скалп и оставете продукта да влезе в скалпа.
Трябва да се уверите, че косата ви е мокра в корена. Ако налеете твърде малко продукт, ефектите намаляват.

След като нанесете продукта, не забравяйте да измиете добре ръцете си със сапун (или можете да използвате хирургически ръкавици).
Оставете косата да изсъхне естествено или можете да я изсушите със сешоар НА НАЙ-НИСКАТА СКОРОСТ след поне 10 минути нанасяне.
ВНИМАНИЕ! След като прочетете инструкциите, моля, консултирайте се с раздели “ПРЕПОРЪКИ” и “ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ”.

Кога се използва?

1) По време на лечебния период е необходимо да използвате Еликсир за коса все по-често, докато тялото ви регулира дефицита на ензими, отговорни за поддържането на здрава коса.
Нашата препоръка е да прилагате еликсир за коса 1-2 пъти на ден, дори 3 пъти на ден, ако можете, за да получите по-бърз резултат.
Колкото по-често и правилно използвате продукта, толкова по-бързо преминавате през периода на лечение.

Обикновено този период на лечение продължава между 4 и 6 седмици. Този период е приблизителен и се различава от човек на човек.
Има хора, които преминават през периода на лечение за 2 седмици, но има хора, които се нуждаят до 8-10 седмици лечение, поради факта, че косата е анемична и изисква по-дълго лечение.
Лечението е завършено, когато косата напълно си възвърне естествения цвят, в този момент можете да започнете периода на поддръжка.

2) През периода на поддържка обикновено е достатъчно да използвате еликсира 2-3 пъти седмично в продължение на 4-5 месеца.
Ако през този период косата си поддържа естествения си цвят, можете постепенно да намалите честотата на нанасяне от 2-3 пъти седмично, до 1-2 пъти седмично или дори веднъж на всеки 10 дни. Зависи от един човек на друг.
Ако косата започне отново да побелява, е необходимо да увеличите честотата на нанасяне, за да стабилизирате необходимото количество ензими.
Препоръчително е да променяте честотата на нанасяне на продукта с течение на времето, докато се стабилизира при едно нанасяне на седмица или дори на всеки две седмици.

След 2 години употреба, повечето клиенти използват еликсира на всеки 2-3 седмици.
Има лица, които след период на правилна употреба вече не се нуждаят от еликсир за коса, тъй като тялото им автоматично регулира и произвежда необходимите ензими.
За повечето обаче причините, поради които тялото вече не произвежда необходимите ензими, продължават да съществуват. Това налага да продължите да използвате продукта Еликсир за коса, но съвсем рядко, като нито нанасянето на продукта, нито разходите биха били пречка.

 

Препоръки

 • Разклатете продукта много добре преди всяка употреба. Еликсирът за коса е двуфазен продукт и изисква широко разбъркване за хомогенизиране
 • Не премествайте продукта в друг контейнер
 • Не използвайте пулверизатор! Активното вещество не минава през него!
 • Не използвайте шампоани за дълбоко почистване по време на лечението, например шампоани против пърхот, шампоан против косопад, шампоан с ментол, шампоан за дерматит.

Тези шампоани са много сурови и почистват всички хранителни вещества в косата и скалпа, като успяват да намалят ефекта на Еликсира за коса до 80%.
Като алтернатива препоръчваме неутрални шампоани или шампоан за боядисана коса или бебешки шампоан.

 • След нанасяне на продукта измийте добре ръцете си със сапун или можете да използвате хирургически ръкавици.

Под ноктите и върху кожичките има активен кератин, който в контакт с Еликсира за коса има същия ефект като върху косата, по-точно ще произведе цвят.
Ако не сте си измили добре ръцете, след няколко часа ще забележите, че ноктите ви започват да се оцветяват.

 • Ако това вече се случило, не трябва да изпадате в паника, просто трябва да бъдете по-внимателни следващия път и след няколко дни цветът на ноктите ще се възстанови.

По време на нанасянето на продукта, особено в началото, докато не получите сръчност, има шанс продуктът да изтече върху челото или шията.
Трябва да се уверите, че след прилагане на лечението сте измили много добре със сапун частите, където е изтекло веществото, в противен случай пухът под кожата ще се оцвети и ще забележите ефект на черни точки след няколко дни.

 • Ако тези точки вече са се появили, те ще изчезнат след няколко дни, ако не докоснете Еликсира за коса в тези области.

Ако косата ви е боядисана, боята може да се активира отново от парфюма или алкохола в бутилката с Еликсир за коса и да оцвети възглавницата ви.
В такива случаи препоръчваме да се опитате да поставите Еликсир за коса само върху естествена коса и да се уверите, че косата е суха, преди да сложите главата си на възглавницата.

 • Нормално е в определени случаи косата да си възстанови почти целия си цвят, с изключение на кичури (обикновено на челото или кацалките), които са започнали да си възвърне цвета, но не напълно.

Ако срещнете такава ситуация, това означава, че тези косми са анемични и отнема повече време, за да бъдат напълно лекувани.
Косата постепенно възвръща цвета си. Белите нишки първо стават светло руси, след това тъмно руси и ако косата ви е черна или тъмно кестенява има случаи, при които косата става първоначално светло-тухлена, след което достига естествения си цвят.
Така че е нормално косата да има различен цвят през първите 3-4 седмици от лечението.

 

Предпазни мерки

 • Не премествайте продукта в друг контейнер.
 • Не използвайте пулверизатор, активното вещество не минава през него.
 • Не използвайте шампоани за дълбоко почистване като шампоани против пърхот, против косопад, с ментол или за дерматит.
 • Трябва да се уверите, че след нанасяне на продукта сте се измили добре във всички области, които са в контакт с него, тъй като е възможно да оцветите малките косми, които имаме по кожата.
 • Ако косата ви е боядисана, боята може да се активира отново от парфюма или алкохола в бутилката на
 • Еликсира за коса и да оцвети възглавницата ви.
 • След нанасяне на продукта оставете косата да изсъхне на открито или изчакайте поне 10 минути, преди да използвате сешоара с най-ниската скорост.
Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.